×

Rejestracja

Twoje dane

Dane do logowania

Login

Imię jest wymagane!
Nazwisko jest wymagane!
Błąd w imieniu!
Błąd w nazwisku!
Błąd w adresie email!
Email jest wymagany!
To konto już istnieje!
Hasło jest wymagane!
Wprowadzić poprawne hasło!
Musi zawierać co najmniej 6 znaków!
Może zawierać maksymalnie 16 znaków!
Hasła nie pasują!
Musisz zgodzić się z regulaminem!
Błędny email lub hasło!

Najlepsza czekolada

21 produkt(ów)

  • Bonnat Java 65% 100g

    Mleczna czekolada Pochodzenie Indonezja 65% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbują czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystości, aksamitnych wrażeń bezpieczeństwa.

    37,90 zł

    28,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Bonnat Surabaya 65% 100g

    Mleczna czekolada Pochodzenie Indonezja 65% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbują czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystości, aksamitnych wrażeń bezpieczeństwa.

    37,90 zł

    28,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g

    Ciemna czekolada Origin Cote d'Ivoire 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

    35,90 zł

    26,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g

    Wysoki procent - 45% - mleczna czekolada. Czekolada ma bardzo gładką, aksamitną konsystencję z subtelnymi posmakami karmelu i skondensowanego mleka. Swoją „w sam raz” słodycz zawdzięcza wysokiej zawartości masy kakaowej. Powstaje z wyselekcjonowanej kombinacji ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe, która charakteryzuje się w pełni zrównoważonym smakiem i intensywnym aromatem.

    35,90 zł

    24,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g

    Wysokoprocentowa - 45% - mleczna czekolada z kawałkami solonego karmelu (18%) z solonym masłem (0,02%). Odrobina solonego karmelu w zaskakujący sposób podkreśla subtelną słodycz tej gładkiej, aksamitnej czekolady. Naprawdę ciekawa uczta!

    35,90 zł

    30,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Francois Pralus Madagascar 100% 100g

    Nasz bar Madagaskar ucieleśnia miłość Francois Pralus do tej kolorowej wyspy. Pochodzimy z naszej fasoli z Ambaja, w regionie Sambirano, bogatym w drzewa criollos.

    53,90 zł

    44,90 zł

    Brak w magazynie

  • Bonnat Lait 55% 100g

    Czekolada mleczna 55% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

    35,90 zł

    26,90 zł

    Brak w magazynie

  • Bonnat Noir 100% Cacao 100g

    Czekolada 100% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

    44,90 zł

    33,90 zł

    Brak w magazynie

  • Bonnat Trinite 75% 100g

    Dark Chocolate Origin Trinidad 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

    35,90 zł

    26,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Orange 70% 100g

    Intensywny smak 70% gorzkiej regionalnej czekolady podkreślony jest orzeźwiającym słodko-kwaśnym smakiem kandyzowanej skórki z pachnących hiszpańskich pomarańczy. Ziarna kakaowe do tej czekolady pochodzą z regionu Guayas w Ekwadorze i charakteryzują się wyrazistym kakaowym smakiem z pikantnymi nutami. Czekolada jest bezglutenowa i odpowiednia dla wegan.

    35,90 zł

    30,90 zł

    Brak w magazynie

  • Bonnat Haiti 75% 100g

    Dark Chocolate Origin Haiti 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

    44,90 zł

    33,90 zł

    Brak w magazynie

  • Bonnat Cuba 75% 100g

    Czarna czekolada Pochodzenie Kuba 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

    44,90 zł

    33,90 zł

    Brak w magazynie

  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g

    Czekolada jest gustownie zrównoważona z bardzo delikatną goryczką i przyjemną owocowością. Konsumpcja jest tradycyjnie bardzo miękka i aksamitna, a posmak jest niezwykle długi. Ziarna kakaowe pochodzą z obszaru Madre de Dios w dorzeczu Amazonki w Peru.

    72,90 zł

    57,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

    Kremowa 36% biała czekolada, która jest szczytem czekoladowej sztuki. Powoli rozpływa się na języku i niesie ze sobą smak maślanych ciasteczek, mleczka waniliowego, stopniowo otwierając się na smak budyniu waniliowego. Wodospad smaków zakończony delikatnymi tonami karmelu i świeżości. Masło kakaowe pochodzi z mieszanki ziaren kakaowych Kayambe. Michel Cluizel stworzył ją ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji ziaren z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy, aby uzyskać pełny, a jednocześnie delikatny smak czekolady.

    35,90 zł

    24,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Noir Infini 99% 70g

    Wyjątkowa ze względu na zawartość kakao czekolada Noir Infini 99% jest jedną z najbardziej intensywnych czekolad na świecie od czasu jej powstania w 1989 roku. W 2021 roku Michel Cluizel prezentuje ją w nowej odsłonie.

    35,90 zł

    30,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g

    Czekolada 70% z ziaren kakaowca z regionu Guayas w Ekwadorze z kruszonymi ziarnami aromatycznej odmiany kawy Arabica z Brazylii (min. 9%). Wysokie położenie regionu Chiapas oraz ekologiczne metody uprawy nadają kawie wykwintny aromat i wyjątkowy smak, który przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym koneserom.

    35,90 zł

    26,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Plantation Riachuelo 70% 70g

    70% czekolada plantacyjna z brazylijskiej plantacji "Riachuelo" w sercu lasu deszczowego. W czekoladzie harmonijnie łączą się nuty smakowe prażonego kakao, suszonych owoców i czerwonych owoców, przez które przebijają nuty kwaśne. Na koniec wszystko stopniowo przechodzi w korzenny i czekoladowo-karmelowy posmak. Plantacja znajduje się w regionie Bahia, w regionie Ilhéus, blisko wybrzeża Atlantyku. Rosną tu drzewa kakaowe wraz z wieloma lokalnymi drzewami egzotycznymi, takimi jak drzewa Massaranduba czy Pau d'Arco. Taka brazylijska permakultura w praktyce.

    35,90 zł

    28,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

    Miękka czekolada o zrównoważonym, okrągłym smaku wyróżnia się pełnym aromatem kakao z nutą nut drzewnych z kroplą lukrecji. Ta 72% czekolada powstała ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji różnych rodzajów ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe.

    35,90 zł

    24,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g

    Bogaty kolor czekolady zapowiada intensywność jej smaku. Arcango powstaje z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowca. Po drzewnych i korzennych nutach, które nadają czekoladzie ziarna kakaowca z Afryki, pojawiają się nuty pikantnych owoców (np. grejpfruta) i kwiatów dzięki ziarnom z Ameryki Środkowej. W posmaku wyczuwalna goryczka kakao i nuty palonej kawy.

    35,90 zł

    24,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g

    Delikatna ciemna czekolada o wyjątkowo długim posmaku. Intymne obcowanie z tą czekoladą prowadzi przez smaki egzotycznych owoców, nuty bakalii, smak prażonych ziaren kakaowca do rekordowo intensywnego czekoladowego dziesięciominutowego kulminacji. Czekolada jest organiczna, bezglutenowa i wegańska.

    35,90 zł

    30,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

    Plantacja Mangaro znajduje się w rejonie Ambohimarina, w dolinie rzeki Sambirano w północno-zachodniej części Madagaskaru. Swoją nazwę zawdzięcza dżungli, która swoim cieniem otacza drzewa kakaowe – Mangamaro „Ziemia, na której rosną drzewa mango”. Gleba, którą drzewa mango odżywiają się od wieków, nadaje ziarnom kakaowca niepowtarzalny, egzotyczny smak. Uprawia się tu ziarna kakaowe bardzo aromatycznej i rzadkiej odmiany Criollo.

    35,90 zł

    26,90 zł

    Brak w magazynie

21 produkt(ów)

Mój koszyk

Twój koszyk jest pusty.