Zaloguj przez
Rejestracja
Twoje dane
Dane do logowania
Login
Najlepsza czekolada
-
Bonnat Java 65% 100g
Mleczna czekolada Pochodzenie Indonezja 65% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbują czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystości, aksamitnych wrażeń bezpieczeństwa.37,90 zł
28,90 zł
W magazynie
-
Bonnat Surabaya 65% 100g
Mleczna czekolada Pochodzenie Indonezja 65% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbują czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystości, aksamitnych wrażeń bezpieczeństwa.37,90 zł
28,90 zł
W magazynie
-
Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g
Ciemna czekolada Origin Cote d'Ivoire 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.35,90 zł
26,90 zł
W magazynie
-
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
Wysoki procent - 45% - mleczna czekolada. Czekolada ma bardzo gładką, aksamitną konsystencję z subtelnymi posmakami karmelu i skondensowanego mleka. Swoją „w sam raz” słodycz zawdzięcza wysokiej zawartości masy kakaowej. Powstaje z wyselekcjonowanej kombinacji ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe, która charakteryzuje się w pełni zrównoważonym smakiem i intensywnym aromatem.35,90 zł
24,90 zł
W magazynie
-
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
Wysokoprocentowa - 45% - mleczna czekolada z kawałkami solonego karmelu (18%) z solonym masłem (0,02%). Odrobina solonego karmelu w zaskakujący sposób podkreśla subtelną słodycz tej gładkiej, aksamitnej czekolady. Naprawdę ciekawa uczta!35,90 zł
30,90 zł
W magazynie
-
Francois Pralus Madagascar 100% 100g
Nasz bar Madagaskar ucieleśnia miłość Francois Pralus do tej kolorowej wyspy. Pochodzimy z naszej fasoli z Ambaja, w regionie Sambirano, bogatym w drzewa criollos.53,90 zł
44,90 zł
Brak w magazynie
-
Bonnat Lait 55% 100g
Czekolada mleczna 55% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.35,90 zł
26,90 zł
Brak w magazynie
-
Bonnat Noir 100% Cacao 100g
Czekolada 100% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.44,90 zł
33,90 zł
Brak w magazynie
-
Bonnat Trinite 75% 100g
Dark Chocolate Origin Trinidad 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.35,90 zł
26,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Grand Cru Guayas Orange 70% 100g
Intensywny smak 70% gorzkiej regionalnej czekolady podkreślony jest orzeźwiającym słodko-kwaśnym smakiem kandyzowanej skórki z pachnących hiszpańskich pomarańczy. Ziarna kakaowe do tej czekolady pochodzą z regionu Guayas w Ekwadorze i charakteryzują się wyrazistym kakaowym smakiem z pikantnymi nutami. Czekolada jest bezglutenowa i odpowiednia dla wegan.35,90 zł
30,90 zł
Brak w magazynie
-
Bonnat Haiti 75% 100g
Dark Chocolate Origin Haiti 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.44,90 zł
33,90 zł
Brak w magazynie
-
Bonnat Cuba 75% 100g
Czarna czekolada Pochodzenie Kuba 75% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.44,90 zł
33,90 zł
Brak w magazynie
-
Bonnat Madre de Dios 75% 100g
Czekolada jest gustownie zrównoważona z bardzo delikatną goryczką i przyjemną owocowością. Konsumpcja jest tradycyjnie bardzo miękka i aksamitna, a posmak jest niezwykle długi. Ziarna kakaowe pochodzą z obszaru Madre de Dios w dorzeczu Amazonki w Peru.72,90 zł
57,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
Kremowa 36% biała czekolada, która jest szczytem czekoladowej sztuki. Powoli rozpływa się na języku i niesie ze sobą smak maślanych ciasteczek, mleczka waniliowego, stopniowo otwierając się na smak budyniu waniliowego. Wodospad smaków zakończony delikatnymi tonami karmelu i świeżości. Masło kakaowe pochodzi z mieszanki ziaren kakaowych Kayambe. Michel Cluizel stworzył ją ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji ziaren z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy, aby uzyskać pełny, a jednocześnie delikatny smak czekolady.35,90 zł
24,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Noir Infini 99% 70g
Wyjątkowa ze względu na zawartość kakao czekolada Noir Infini 99% jest jedną z najbardziej intensywnych czekolad na świecie od czasu jej powstania w 1989 roku. W 2021 roku Michel Cluizel prezentuje ją w nowej odsłonie.35,90 zł
30,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g
Czekolada 70% z ziaren kakaowca z regionu Guayas w Ekwadorze z kruszonymi ziarnami aromatycznej odmiany kawy Arabica z Brazylii (min. 9%). Wysokie położenie regionu Chiapas oraz ekologiczne metody uprawy nadają kawie wykwintny aromat i wyjątkowy smak, który przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym koneserom.35,90 zł
26,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Plantation Riachuelo 70% 70g
70% czekolada plantacyjna z brazylijskiej plantacji "Riachuelo" w sercu lasu deszczowego. W czekoladzie harmonijnie łączą się nuty smakowe prażonego kakao, suszonych owoców i czerwonych owoców, przez które przebijają nuty kwaśne. Na koniec wszystko stopniowo przechodzi w korzenny i czekoladowo-karmelowy posmak. Plantacja znajduje się w regionie Bahia, w regionie Ilhéus, blisko wybrzeża Atlantyku. Rosną tu drzewa kakaowe wraz z wieloma lokalnymi drzewami egzotycznymi, takimi jak drzewa Massaranduba czy Pau d'Arco. Taka brazylijska permakultura w praktyce.35,90 zł
28,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
Miękka czekolada o zrównoważonym, okrągłym smaku wyróżnia się pełnym aromatem kakao z nutą nut drzewnych z kroplą lukrecji. Ta 72% czekolada powstała ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji różnych rodzajów ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe.35,90 zł
24,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
Bogaty kolor czekolady zapowiada intensywność jej smaku. Arcango powstaje z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowca. Po drzewnych i korzennych nutach, które nadają czekoladzie ziarna kakaowca z Afryki, pojawiają się nuty pikantnych owoców (np. grejpfruta) i kwiatów dzięki ziarnom z Ameryki Środkowej. W posmaku wyczuwalna goryczka kakao i nuty palonej kawy.35,90 zł
24,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
Delikatna ciemna czekolada o wyjątkowo długim posmaku. Intymne obcowanie z tą czekoladą prowadzi przez smaki egzotycznych owoców, nuty bakalii, smak prażonych ziaren kakaowca do rekordowo intensywnego czekoladowego dziesięciominutowego kulminacji. Czekolada jest organiczna, bezglutenowa i wegańska.35,90 zł
30,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
Plantacja Mangaro znajduje się w rejonie Ambohimarina, w dolinie rzeki Sambirano w północno-zachodniej części Madagaskaru. Swoją nazwę zawdzięcza dżungli, która swoim cieniem otacza drzewa kakaowe – Mangamaro „Ziemia, na której rosną drzewa mango”. Gleba, którą drzewa mango odżywiają się od wieków, nadaje ziarnom kakaowca niepowtarzalny, egzotyczny smak. Uprawia się tu ziarna kakaowe bardzo aromatycznej i rzadkiej odmiany Criollo.35,90 zł
26,90 zł
Brak w magazynie