×

Rejestracja

Twoje dane

Dane do logowania

Login

Imię jest wymagane!
Nazwisko jest wymagane!
Błąd w imieniu!
Błąd w nazwisku!
Błąd w adresie email!
Email jest wymagany!
To konto już istnieje!
Hasło jest wymagane!
Wprowadzić poprawne hasło!
Musi zawierać co najmniej 6 znaków!
Może zawierać maksymalnie 16 znaków!
Hasła nie pasują!
Musisz zgodzić się z regulaminem!
Błędny email lub hasło!
Bonnat Lait 55% 100g

Bonnat Lait 55% 100g

Czekolada mleczna 55% kakao. Spodziewaj się zaskoczyć, gdy pierwszy raz spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności.

Producent:

Bonnat

43,90 zł

34,90 zł

W magazynie

LUB

Szczegóły

Czekolada mleczna 55% kakao.

"Uważam, że cukiernik ma obowiązek pracować nad całym swoim produktem, od zbierania ziarna kakaowego i fermentowania go na plantacji, po pieczenie i przekształcanie go po przybyciu do Francji. Doskonałość osiągnięta przez największych mistrzów czekolady polega na na tym perfekcjonizmie. Skrupulatna dbałość o szczegóły i nasza pasja sprawiają, że robimy więcej, niż tylko gromadzimy kruki ".

Spodziewaj się, że będziesz zaskoczony ... kiedy po raz pierwszy spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności. Doświadczenie pozwoli Ci przemyśleć wszystko, co wiesz o wspaniałej czekoladzie i o nieskończonych możliwościach, jakie oferują bary czekoladowe Bonnat. To wyjątkowe doświadczenie rozpoczęło się od wizji znakomitego i zaangażowanego rzemieślnika, niestrudzonego ambasadora jego sztuki i nauki o smaku.

Stéphane Bonnat odziedziczył swoją wizję poprzez rodzinną tradycję i nadal ją rozwija, produkując historyczne produkty Maison Bonnat i produkując własne prace, tworząc w ten sposób wyjątkowe czekoladki XXI wieku, po trochu. Witamy w Grands Crus d'Exception, regularnie nagradzanych w międzynarodowych konkursach!

Syn, wnuk i prawnuczek cukierników i cukierników, jest jednym z dwóch lub trzech profesjonalistów na świecie, którzy łączą pełne opanowanie swojego zawodu z pochodzeniem i jakością ziarna kakaowego. Jako podróżnik w sercu, odwiedził swoją pierwszą plantację w wieku 17 lat i dowiedział się wszystkiego o hodowli kakao od południowoamerykańskich rolników. Czekoladowy cukiernik z zawodu, Stéphane mógł podróżować po Europie, aby trenować z najlepszymi, ale nauczył się także unikalnych technik Bonnata i sekretów wielkiej czekolady, współpracując z ojcem Raymondem w laboratorium rodzinnym.

Informacje dodatkowe

Poziom kakao 55%
Składniki cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk
Wartości odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna 619 kcal / 2568 kJ
Tłuszcze 47,5 g
Białka 8,3 g
Węglowodany 41,5 g
z których cukrów 32,5 g
Marka Bonnat
Waga 100 g
Kategorie Czekolada mleczna, Bonnat

Napisz własną recenzję

Mój koszyk

Twój koszyk jest pusty.