Zaloguj przez
Rejestracja
Twoje dane
Dane do logowania
Login
Szczegóły
Wysoki procent - 65% - czekolada mleczna przygotowana z ziaren kakaowca uprawianych na Haiti. Smak tej czekolady przypomina karaibskie owoce i rozwija się stopniowo, jak morze, które chroni i obmywa plantację. Jeśli pod koniec degustacji poczujesz nutę soli, jest to wspomnienie pozostawione przez samo morze.
Składniki: ziarna kakaowe i tłuszcz kakaowy (min 65%), cukier, mleko w proszku.
Wyjątkowa jakość składników: Stéphane Bonnat dba o jakość swoich składników. Jakość czekolady zależy od jakości składników:
- ziarna kakaowe i czyste masło kakaowe bez dodatku tłuszczów roślinnych, cukier trzcinowy zamiast cukru buraczanego.
Nigdy nie zawiera lecytyny sojowej, waniliny ani sztucznych aromatów. Wszystkie produkty są w 100% wolne od organizmów genetycznie modyfikowanych.
Waga i rozmiar: 100 g, 153×75×10 mm
Rodzinna fabryka czekolady Bonnat produkuje wyjątkową czekoladę od 1884 roku.
Informacje dodatkowe
Marka | Bonnat |
---|---|
Kategorie | Czekolada mleczna, Bonnat |