Zaloguj przez
Rejestracja
Twoje dane
Dane do logowania
Login
Szczegóły
Wysokoprocentowa – 65% – czekolada mleczna przygotowana z ziaren kakaowca uprawianych na Filipinach oferuje całą gamę odurzających aromatów. Mówi się, że drzewa kakaowe z tej plantacji przybyły z Meksyku prawie 500 lat temu na pokładach hiszpańskich statków.
Ta mleczna czekolada jest bardzo wyrazista na początku degustacji, która później delikatnie przechodzi w słodkie kwiatowe aromaty, które w magiczny sposób przenoszą Cię pomiędzy dwoma uzupełniającymi się kontynentami.
Składniki: ziarna kakaowe i tłuszcz kakaowy (min 65%), cukier, mleko w proszku.
Wyjątkowa jakość składników: Stéphane Bonnat dba o jakość swoich składników. Jakość czekolady zależy od jakości składników:
ziarna kakaowe i czyste masło kakaowe bez dodatku tłuszczów roślinnych,
cukier trzcinowy zamiast cukru buraczanego.
Nigdy nie zawiera lecytyny sojowej, waniliny ani sztucznych aromatów. Wszystkie produkty są w 100% wolne od organizmów genetycznie modyfikowanych.
Waga i rozmiar: 100 g, 153×75×10 mm
Rodzinna fabryka czekolady Bonnat produkuje wyjątkową czekoladę od 1884 roku. Znajduje się w miejscowości Voiron we Francji.
Informacje dodatkowe
Marka | Bonnat |
---|---|
Kategorie | Czekolada mleczna, Bonnat |