Zaloguj przez
Rejestracja
Twoje dane
Dane do logowania
Login
Szczegóły
Mleczna czekolada Pochodzenie Indonezja 65% kakao.
"Uważam, że ten napój musi być gotowy do spożycia przez właściciela, który dokonał pokrycia na jego opakowaniu". nasza pasja sprawiają, że robimy więcej, niż tylko gromadzimy kruki ".
Spodziewaj się, że kiedyś zaskoczony ... kiedy po raz pierwszy spróbują czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystości, aksamitnych wrażeń bezpieczeństwa. Polecam wszystkim, co wiesz o spełnianiu warunków nieskończonych możliwościach, co chcesz batonić Bonnat. Aby wyjątkowe doświadczenie zaczęło się od wizji znakomitego i zaangażowanego rzemieślnika, niestrudzonego ambasadora jego sztuki i nauki o smaku.
Stéphane Bonnat odziedziczona przez rodzinę tradition i nadal ją rozwijająca, produkując historyczne produkty XXI wieku, po trochu. Witamy w Grands Crus d'Exception, wystaw nagradzanych w międzynarodowych konkursach!
Syn, wnuk i prawnuczek cukierniczki i cukierników, jest jednym z dwóch lub trzech profesjonalistów na świecie, którzy łączą się ze spółkami z prawem pochodzenia i jakością kakaowego. Jako podróżnik w sercu, odwiedził swoją pierwszą plantację w wieku 17 lat i dowiedział się wszystkiego od kogo południowoamerykańskich rolników. Czekoladowy cukiernik z zawodu, Stworzony w celu uzyskania najlepszych wyników w nauce.
Informacje dodatkowe
Poziom kakao | 65% |
---|---|
Składniki | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Wartości odżywcze | na 100 g |
Wartość energetyczna | 626 kcal / 2596 kJ |
Tłuszcze | 49 g |
Białka | 8 g |
Węglowodany | 40,5 g |
z których cukrów | 30,6 g |
Marka | Bonnat |
Waga | 100 g |
Kategorie | Czekolada mleczna, Ciemna czekolada, Bonnat |