Zaloguj przez
Rejestracja
Twoje dane
Dane do logowania
Login
Afrodyzjaki i feromony Michel Cluizel
-
Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
Kremowa 36% biała czekolada, która jest szczytem czekoladowej sztuki. Powoli rozpływa się na języku i niesie ze sobą smak maślanych ciasteczek, mleczka waniliowego, stopniowo otwierając się na smak budyniu waniliowego. Wodospad smaków zakończony delikatnymi tonami karmelu i świeżości. Masło kakaowe pochodzi z mieszanki ziaren kakaowych Kayambe. Michel Cluizel stworzył ją ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji ziaren z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy, aby uzyskać pełny, a jednocześnie delikatny smak czekolady.34,90 zł
25,90 zł
W magazynie
-
Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
Miękka czekolada o zrównoważonym, okrągłym smaku wyróżnia się pełnym aromatem kakao z nutą nut drzewnych z kroplą lukrecji. Ta 72% czekolada powstała ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji różnych rodzajów ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe.34,90 zł
25,90 zł
W magazynie
-
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
Wysoki procent - 45% - mleczna czekolada. Czekolada ma bardzo gładką, aksamitną konsystencję z subtelnymi posmakami karmelu i skondensowanego mleka. Swoją „w sam raz” słodycz zawdzięcza wysokiej zawartości masy kakaowej. Powstaje z wyselekcjonowanej kombinacji ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe, która charakteryzuje się w pełni zrównoważonym smakiem i intensywnym aromatem.34,90 zł
25,90 zł
Brak w magazynie
-
Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
Bogaty kolor czekolady zapowiada intensywność jej smaku. Arcango powstaje z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowca. Po drzewnych i korzennych nutach, które nadają czekoladzie ziarna kakaowca z Afryki, pojawiają się nuty pikantnych owoców (np. grejpfruta) i kwiatów dzięki ziarnom z Ameryki Środkowej. W posmaku wyczuwalna goryczka kakao i nuty palonej kawy.34,90 zł
25,90 zł
Brak w magazynie