Zaloguj przez
Rejestracja
Twoje dane
Dane do logowania
Login
Przepraszamy, ale usługa Bonnat Surabaya 65% 100g została wycofana.
Mogą Cię również zainteresować te produkty:
Bonnat Lait 55% 100g43,90 zł 34,90 zł |
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack69,90 zł 64,90 zł |
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g34,90 zł 30,90 zł |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g43,90 zł 39,90 zł |
Bonnat Mana 65% 100g43,90 zł 39,90 zł |
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g34,90 zł 25,90 zł |
Szczegóły
Mleczna czekolada Pochodzenie Indonezja 65% kakao.
"Uważam, że cukiernik ma obowiązek pracować nad całym swoim produktem, od zbierania ziarna kakaowego i fermentowania go na plantacji, po pieczenie i przekształcanie go po przybyciu do Francji. Doskonałość osiągnięta przez największych mistrzów czekolady polega na na tym perfekcjonizmie. Skrupulatna dbałość o szczegóły i nasza pasja sprawiają, że robimy więcej, niż tylko gromadzimy kruki ".
Spodziewaj się, że będziesz zaskoczony ... kiedy po raz pierwszy spróbujesz czekolady Bonnat. Oczekuj nieoczekiwanej, prezentacji smaków i czystych, aksamitnych wrażeń przyjemności. Doświadczenie pozwoli Ci przemyśleć wszystko, co wiesz o wspaniałej czekoladzie i o nieskończonych możliwościach, jakie oferują bary czekoladowe Bonnat. To wyjątkowe doświadczenie rozpoczęło się od wizji znakomitego i zaangażowanego rzemieślnika, niestrudzonego ambasadora jego sztuki i nauki o smaku.
Stéphane Bonnat odziedziczył swoją wizję poprzez rodzinną tradycję i nadal ją rozwija, produkując historyczne produkty Maison Bonnat i produkując własne prace, tworząc w ten sposób wyjątkowe czekoladki XXI wieku, po trochu. Witamy w Grands Crus d'Exception, regularnie nagradzanych w międzynarodowych konkursach!
Syn, wnuk i prawnuczek cukierników i cukierników, jest jednym z dwóch lub trzech profesjonalistów na świecie, którzy łączą pełne opanowanie swojego zawodu z pochodzeniem i jakością ziarna kakaowego. Jako podróżnik w sercu, odwiedził swoją pierwszą plantację w wieku 17 lat i dowiedział się wszystkiego o hodowli kakao od południowoamerykańskich rolników. Czekoladowy cukiernik z zawodu, Stéphane mógł podróżować po Europie, aby trenować z najlepszymi, ale nauczył się także unikalnych technik Bonnata i sekretów wielkiej czekolady, współpracując z ojcem Raymondem w laboratorium rodzinnym.
Informacje dodatkowe
Poziom kakao | 65% |
---|---|
Składniki | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Wartości odżywcze | na 100 g |
Wartość energetyczna | 626 kcal / 2596 kJ |
Tłuszcze | 49 g |
Białka | 8 g |
Węglowodany | 40,5 g |
z których cukrów | 30,6 g |
Marka | Bonnat |
Waga | 100 g |
Kategorie | Czekolada mleczna |