×

Rejestracja

Twoje dane

Dane do logowania

Login

Imię jest wymagane!
Nazwisko jest wymagane!
Błąd w imieniu!
Błąd w nazwisku!
Błąd w adresie email!
Email jest wymagany!
To konto już istnieje!
Hasło jest wymagane!
Wprowadzić poprawne hasło!
Musi zawierać co najmniej 6 znaków!
Może zawierać maksymalnie 16 znaków!
Hasła nie pasują!
Musisz zgodzić się z regulaminem!
Błędny email lub hasło!

Najlepsza czekolada

6 produkt(ów)

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

    Kremowa 36% biała czekolada, która jest szczytem czekoladowej sztuki. Powoli rozpływa się na języku i niesie ze sobą smak maślanych ciasteczek, mleczka waniliowego, stopniowo otwierając się na smak budyniu waniliowego. Wodospad smaków zakończony delikatnymi tonami karmelu i świeżości. Masło kakaowe pochodzi z mieszanki ziaren kakaowych Kayambe. Michel Cluizel stworzył ją ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji ziaren z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy, aby uzyskać pełny, a jednocześnie delikatny smak czekolady.

    34,90 zł

    25,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g

    Czekolada 70% z ziaren kakaowca z regionu Guayas w Ekwadorze z kruszonymi ziarnami aromatycznej odmiany kawy Arabica z Brazylii (min. 9%). Wysokie położenie regionu Chiapas oraz ekologiczne metody uprawy nadają kawie wykwintny aromat i wyjątkowy smak, który przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym koneserom.

    34,90 zł

    27,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

    Plantacja Mangaro znajduje się w rejonie Ambohimarina, w dolinie rzeki Sambirano w północno-zachodniej części Madagaskaru. Swoją nazwę zawdzięcza dżungli, która swoim cieniem otacza drzewa kakaowe – Mangamaro „Ziemia, na której rosną drzewa mango”. Gleba, którą drzewa mango odżywiają się od wieków, nadaje ziarnom kakaowca niepowtarzalny, egzotyczny smak. Uprawia się tu ziarna kakaowe bardzo aromatycznej i rzadkiej odmiany Criollo.

    34,90 zł

    27,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

    Miękka czekolada o zrównoważonym, okrągłym smaku wyróżnia się pełnym aromatem kakao z nutą nut drzewnych z kroplą lukrecji. Ta 72% czekolada powstała ze starannie wyselekcjonowanej kombinacji różnych rodzajów ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe.

    34,90 zł

    25,90 zł

    +

    -

    W magazynie

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g

    Wysoki procent - 45% - mleczna czekolada. Czekolada ma bardzo gładką, aksamitną konsystencję z subtelnymi posmakami karmelu i skondensowanego mleka. Swoją „w sam raz” słodycz zawdzięcza wysokiej zawartości masy kakaowej. Powstaje z wyselekcjonowanej kombinacji ziaren kakaowca z Ameryki Środkowej, Afryki i Jawy o nazwie Kayambe, która charakteryzuje się w pełni zrównoważonym smakiem i intensywnym aromatem.

    34,90 zł

    25,90 zł

    Brak w magazynie

  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g

    Bogaty kolor czekolady zapowiada intensywność jej smaku. Arcango powstaje z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowca. Po drzewnych i korzennych nutach, które nadają czekoladzie ziarna kakaowca z Afryki, pojawiają się nuty pikantnych owoców (np. grejpfruta) i kwiatów dzięki ziarnom z Ameryki Środkowej. W posmaku wyczuwalna goryczka kakao i nuty palonej kawy.

    34,90 zł

    25,90 zł

    Brak w magazynie

6 produkt(ów)

Mój koszyk

Twój koszyk jest pusty.